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dc.rights.licenseAtribución-SinDerivadas 4.0 Internacional
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dc.contributor.advisorMontoya Restrepo, Luz Alexandra
dc.contributor.authorLópez Quintero, Andrea
dc.date.accessioned2020-10-19T22:25:38Z
dc.date.available2020-10-19T22:25:38Z
dc.date.issued2020-12-01
dc.identifier.urihttps://repositorio.unal.edu.co/handle/unal/78548
dc.description.abstractInfluencers in building loyalty towards healthy snack brands for people between 20 and 40 years of Medellín city During the development of this document, it is aim to carry out an exploration of the historical literature of the concept of loyalty, its evolution and development over time for different authors and from this review of sources and information, find out and identify the most important elements for the development and construction of loyalty in the healthy snacks category and in their main participants brands (Tosh, Taeq and Hatsu Snacks) in a specific target in Medellin city. Also, to develop a guide with these main factors identified and to introduce the current state of the segment in general and of the state of the main players in terms of brand loyalty. To achieve these objectives, scientific research (question, observation, experimentation, analysis of data and collected information and conclusion) is applied as the main method of analysis and in the development of the field work an exploratory research of a qualitative-descriptive type was carried out, which seek to contribute to identify the loyalty characteristics of the products selected for this project in a target to be analyzed. At the end of the construction of the theoretical framework and review of the subject literature, the field research and the analysis of data obtained and information collected, it is possible to build a guide to the current state of loyalty in the healthy snacks segment and in the three brands (Tosh, Taeq and Hatsu snacks) and thanks to this process find out strengths of each of them and possible fields of action or opportunities that can be potentiated to increase the loyalty of the clients of each of these.
dc.description.abstractCon el desarrollo de este documento se busca realizar una exploración de la literatura histórica del concepto de lealtad, su evolución y desarrollo a través del tiempo para diferentes autores y a partir de esta revisión de fuentes e información, identificar las variables más importantes para el desarrollo y la construcción de lealtad en el segmento de snacks saludables y en sus principales marcas participantes (Tosh, Taeq y Hastu) en un determinado público objetivo de la ciudad de Medellín. Además, lograr desarrollar una guía con estos principales factores identificados y dar a conocer el estado actual del segmento en general y de los principales protagonistas en términos de lealtad de marca. Para lograr estos objetivos se aplica como principal método de análisis la investigación científica (pregunta, observación, experimentación, análisis de datos e información recolectada y conclusión) y en el desarrollo del trabajo de campo se realizó una investigación exploratoria de carácter cualitativo-descriptivo, que buscan contribuir para identificar las características de la lealtad de los productos seleccionados para este estudio en una población meta a analizar. Al finalizar la construcción del marco teórico y revisión de bibliografía del tema, la investigación de campo y el análisis de datos obtenidos e información recolectada, se logra construir una guía del estado actual de la lealtad en el segmento de snacks saludables y en las tres marcas (Tosh, Taeq y Hatsu snacks) y gracias a esto se pueden identificar fortalezas de cada una de ellas y posibles campos de acción u oportunidades que se pueden potencializar para incrementar la lealtad de los clientes de cada una de estas.
dc.format.extent72
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isospa
dc.rightsDerechos reservados - Universidad Nacional de Colombia
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0/
dc.subject.ddc650 - Gerencia y servicios auxiliares::658 - Gerencia general
dc.titleInfluenciadores en la construcción de lealtad hacia las marcas de snacks saludables para las personas entre los 20 y 40 años de la ciudad de Medellín
dc.title.alternativeInfluencers in building loyalty towads healthy snack brands for peaple between 20 and 40 years of Medellin city
dc.typeOtro
dc.rights.spaAcceso abierto
dc.type.driverinfo:eu-repo/semantics/other
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/acceptedVersion
dc.publisher.programMedellín - Minas - Maestría en Ingeniería Administrativa
dc.contributor.corporatenameUniversidad Nacional de Colombia - Sede Medellín
dc.description.degreelevelMaestría
dc.publisher.departmentDepartamento de Ingeniería de la Organización
dc.publisher.branchUniversidad Nacional de Colombia - Sede Medellín
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dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subject.proposalHealthy snacks
dc.subject.proposalMercadeo
dc.subject.proposalMarketing
dc.subject.proposalPosicionamiento de marcas
dc.subject.proposalSnacks saludables
dc.subject.proposalBrand positioning
dc.type.coarhttp://purl.org/coar/resource_type/c_1843
dc.type.coarversionhttp://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa
dc.type.contentText
oaire.accessrightshttp://purl.org/coar/access_right/c_abf2


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